Rating: 3.0588235294118 sterren
68 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

H. Krijnen
9 dagen geleden

Geweldig lekker en goed gegeten via social deal. Ik hoop dat er bij u op het menu een 3 of 4-gangen menu komt voor bepaalde prijs. U ziet ons zeker nog eens terug.

Margo Roos
3 maanden geleden

Wat hebben wij verrassend lekker gegeten! 👍🏽
Gerechten mooi gepresenteerd, gezellige entourage, ontspannen sfeer, fijne muziek en niet te vergeten twee hele harde werkers!
Pure verwennerij👌🏼

Ellen
4 maanden geleden

Erg jammer dat je best wel wat bij moet betalen voor je gerecht, ik had vega heel goedkoop menu wordt er nog extra voor may en frites in rekening gebracht, ik voel me genaaid, ik maak dus nooit meer gebruik van dit soort acties ben eind van het liedje nog duurder ui

françois veldijk
5 maanden geleden

Wat ben ik afgelopen zondag 26-05-2019 zeer vriendelijk, en respectvol tewoord gestaan door een zeer vriendelijke jonge dame, ik werd doorwerwezen door snackpoint om gebruik te maken van de [wc] dit was rond 16:50 uur. Daanke !

Liesbeth Lavalette
5 maanden geleden

Wij hebben vanavond hier gegeten en het was allemaal super. Eigenaren waaronder de kok heel vriendelijk en gezellig. Het eten was heel goed en lekker. Sfeervolle inrichting. Komen zeker nog eens terug.

Rita mulkens
8 maanden geleden

Wat was het weer heerlijk eten bij jullie . Gezellige sfeer en vriendelijke eigenaars . Het is ons restaurant geworden . Groetjes van de hele familie